Svenska

Super Nintendo Switch

Nintendo har gjort det förr....

När alla är 100% säkra på vad nästa konsol är, så gör de något oväntat. Kanske är det så att ryktena om en ny Switch med 720 Oled skärm och 4k läge i dockat läge stämmer. Men tänk om Nintendo har sneglat på framgången som Oculus Quest 2 har haft. Jag tycker att quest 2 känns lite Nintendo. Som en Wii man sätter på huvudet typ.

Det känns som att Nintendo vill ge sig in i VR världen. De har ju inte världens bästa track record direkt i och med floppen som Virtual boy var... Men 3ds fungerade hyfsat (vet att det inte är vr..) och det känns som att Nintendo har försökt testa intresset för VR på Switch med Labo VR.

Så jag tänker att det inte skulle vara helt omöjligt med en Switch VR som kan kopplas till tv med kabel eller chromecast för vanligt 4k spelande med vänner.

Men en 720 Oled skärm är kanske inte nog för en bra VR upplevelse... Men jag tror ändå att planer för VR finns hos Nintendo... Tänk Mario VR, Mariokart VR, Pilotwings VR, Metroid VR och Zelda VR.

Skulle Nintendo släppa en konsol i Quest 2 klass och göra VR spel så skulle i alla fall jag köpa den med en gång. Vad tror du om Nintendo och VR?

HQ