Svenska

Bästa vapenrecension Call of Duty Mobile

Call of Duty är en populär skytt som spelas av miljontals människor. Någon föredrar att spela på en dator, någon på konsoler och vissa på mobila plattformar. Och idag kommer vi att prata om mobilversionen av spelet, eller snarare om det bästa vapnet av Call of Duty Mobile.

Om vi ​​pratar om huvudversionen av Call of Duty, så som du förmodligen själv vet finns det många bra vapen i den och alla kommer att hitta själva vad som passar honom bäst. Pistoler och gevär, granatkastare och hagelgevär, maskingevär av olika modeller. All denna sort finns också i mobilversionen av spelet. Men i den här guiden kommer vi att berätta vilka gevär som måste vara i varje soldats arsenal. När allt kommer omkring är det denna vapenklass som anses vara den mest populära i Call of Duty. Och glöm inte att prenumerera på nyheterna om e-sport och datorspelvärlden på WePlay-webbplatsen för att alltid vara uppdaterad med de senaste händelserna, få den senaste informationen och inte missa de efterlängtade premiärerna. Tja, vi går vidare till vår sammanställning av de bästa vapen i Call of Duty Mobile. Gå!

M4 gevär

Ett utmärkt vapen med hög noggrannhet, utmärkt rörlighet och låg rekyl. Och även om skadorna från det inte är så stora som vi skulle vilja, och det är 45 enheter per skott, kan du fortfarande besegra fienden med en patron. Ett noggrant headshot räcker för detta. Och eftersom noggrannheten i M4-geväret är 70 enheter, borde du inte ha några problem med det. När det gäller de andra stridsparametrarna är de följande: radien är 45 enheter, eldhastigheten är 60-tre enheter. M4 är ett fantastiskt gevär för medelsträcka.

Gevär AK 47

Kalashnikov-geväret är en annan representant för klassgevärsklassen, som med rätta kan kallas det bästa av det bästa. Dess stridskvaliteter är nästan desamma som för M4, men skadan från AK 47 är högre och uppgår till 70 enheter per skott, radien överstiger också M4-indikatorn och är lika med 65, men nivån på skjutnoggrannheten är mindre och är bara 45 enheter. Därför används detta vapen bäst om fienden är i närheten.

M16 gevär

M16 - Ett utmärkt vapen för ett riktigt attackflygplan. Hon, som alla representanter för vår recension, har ganska höga kampegenskaper, i synnerhet är skadan från ett skott redan 85 enheter. Och detta är det högsta bland klassen gevär. Dessutom är M16-geväret ett mångsidigt vapen som inte bara skjuter enstaka skott utan hela skurar. Detta är huvudfunktionen i denna modell.

Gevär M21 EBR

Nästa i vår ranking är prickskyttegeväret M21. Detta vapen är perfekt för dem som strävar efter att döda fiender snabbt och utan att spendera för mycket ammunition på det. När allt kommer omkring kommer ett välriktat skott från M21 att räcka för att besegra fienden på plats. Och om du skjuter i bröstet räcker det två träffar. Den ena genomborrar fiendens kroppsskydd och den andra genomborrar vitala organ. M21-prickskyttegeväret har hög noggrannhet, så det används bäst i sträckor med lång räckvidd. Dessutom har den den högsta skadanivån bland gevären i denna klass.

Gevär D Q33

Att stänga vår lista över de bästa gevären är ett annat utmärkt prickskyttegevär, som i dess egenskaper inte är sämre än M21-geväret. I allmänhet är deras stridsparametrar helt identiska. Rifle D Q33 är också mer lämplig för stridssträckor och kan döda en fiende med ett skott.

HQ