Svenska
Blog
Timesplitters: HD collection petition!

Timesplitters: HD collection petition!

Hejsan allesammans!

Många av er kanske kommer ihåg Timesplitters? För just nu så pågår en undersökning om hur många som är intresserade på en HD-remake. Så ifall ni vill ha en HD-remake av Timesplitters skriv under formuläret, dela till vänner or whatever. Jag är trött på alla generiska militär-shooters som finns idag och jag vill gärna att Timesplitters kommer tillbaka med smexig HD kvalité.

Här är länken till formuläret!:
https://www.change.org/en-GB/petitions/crytek-uk-create-a-timesp
litters-hd-collection#


Make me proud GR!

HQ

Feedback

Hej allesammans!

Jag undrar om ni kunde ge mig lite feedback på mina Garry's Mod-filmer? Jag är inte så värst stor inom just filmskapandet i Garry's Mod och då får jag inte så mycket feedback av folk. Det skulle underlätta en heldel för då får jag ju förstås en bättre inblick på vad som ska förbättras etc.

För er som inte vet så är Garry's Mod är ett sandbox-mod till HL2 som också har blivit ganska populärt, en heldel gör filmer via spelet. Själv tycker jag att det är ganska kul att göra Garry's Mod-filmer men det är också viktigt att man har motivationen till det och att man har bra och roliga idéer. Nu är det så att jag inte alls har några som helst idéer.

Om ni har lust så kan ni kolla på några av mina videor och sedan ge mig lite bra tips på vad som kan förbättras.

Oj, glömde en viktigt sak!

Min YouTube-kanal:
http://www.youtube.com/user/Gmodderable

Tack på förhand.

HQ
Dead island

Dead island

Hej kära gamereactor läsare!

Jag har varit väldigt inaktiv på gamereactor när det gäller bloggandet och därför känner jag att det är dags nu.

Jag läste runt lite på aftonbladet och jag hittade en trailer på ''Dead island''. Trailern var helt underbar med dess fantastiska effekter etc. Men min fråga är om detta spelet kommer att vara så bra? En awesome trailer är väl inte dirket ''svårt'' att göra, ett exempel är ju World of warcraft. I world of warcraft trailers så är spelet extremt snyggt när det i vanliga fall inte är det.

Tillbaka till ämnet, Dead island är ett zombie spel efter vad jag har sett. Det ser ut som en blandning av dead rising och left 4 dead. Hoppas dock att spelet håller sig till en bra kvalité. Det kom som en chock att dom fortfarande håller på med spelet eftersom att det var ett tag sedan man fick höra något om spelet.

Mina förväntningar är väl hyfsat stora men jag kan inte döma spelet efter dess trailer utan efter gameplay. Här är länken till trailern av ''Dead island'' :

http://www.youtube.com/watch?v=5Old41bsSXU

Ha det bra, antontheman out