Svenska
Blog

Hjälp mig Gamereactor!

Skrivet av antonfusk den 16 maj 2014 kl 00:02

Låt mig först förklara hur det började.

Jag kom hem tidigt en dag, jag hade planerat att köpa ett pannband, för jag svettas så, när jag leker, med mig själv. Jag känner mig dock dålig och måste gå hem. När jag kliver inför dörren så hör jag hur min mamma skrattar och en främmande man sitter vid köksbordet. Det är tydligen en jobbarkompis som måste gå precis när jag kommer hem, han skulle diska en gryta. Jag ska kolla på TV, bilden känns grumlig.

Påföljande veckor därefter så börjar min mamma komma hem sent, och gräl uppstår mellan mina skapare, eftersom lille mamsen inte kan förklara var hon har varit. Stämningen i huset är dålig, en obehaglig känsla fyller min kropp varenda gång jag är i samma rum som nån av dem.

En dag när jag är hemma sjuk så cyklar min mamma iväg, jag smyger upp och följer efter henne och ser att hon går fram till en hus, vars dörr öppnas av den där främmande mannen, dem kramas, går in och dörren stängs. Jag ska parkera cykeln men trillar, när jag tar fram mobilen så ser jag att skärmen är sprucken. Det är en S3'a, och jag undrar nu ifall det är smartast att laga den eller köpa en ny mobil?

Hjälp mig Gamereactor!

HQ