LIVE
HQ
logo hd live | Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Blog

      '*•.¸.•*'moviefreaks magiska julkalender (3)¸.•*'*•.¸

      Dagens lucka:

      Årets bästa filmer
      10) The Assassin

      Den här filmen är gjord som en gåta. Det är inte alltid säkert, åtminstone inte till en början, vad filmen egentligen vill säga. Det tar ett bra tag att få ett någorlunda grepp om vem som är vem och under vissa tillfällen är filmen så kryptisk att det nästan är krav på att se om filmen - flera gånger.

      Regissören Hou Hsiao-Hsien menar alltså inte att mata tittaren med information; filmen är menad att stanna kvar i minnet och näthinnorna med sin hemlighetsfulla och slående prakt. Detta är nämligen inte den typiska wuxia-matinén; det här är en dikt i filmformat, där tystnaden är vassare än svärdets egg och där skönheten är lömskare än dynastipolitiken.

      Årets bästa tv-serier
      10) The Good Place

      Från skaparen av Parks & Recreation kommer här en snitsig fantasyserie om Eleanor, som efter en bisarr olycka hamnar i paradiset. Eleanor är oförskämd, självisk och den minst kvalificeradepersonen att träda in i efterlivets varma ljus - hon hör alltså inte hemma här, men det hindrar inte henne från att njuta av efterlivets goda frukter.

      The Good Place är en kvick och originell komedi om fel kvinna i fel plats, där Eleanors många försök att passa in snarare utesluter henne från att leva väl och hamnar istället i ett inre limbo. Gränsen mellan lögn och sanning suddas dock inte bara ut för henne - det gäller också paradiset självt, där den perfekta ytan snart visar sig vara en fasad för andra hemligheter...

      Årets album
      Blackstar

      Texterna fån David Bowies sista album fick helt nya innebörd när Bowie bara några dagar senare dog i cancer. Blackstar började plötsligt urholka mig, infektera mig med berättelser om utomjordliga världar. Att uppleva Blackstar var att uppleva en döende stjärna - ett melankoliskt, kosmiskt farväl till ett universum som snart blev sämre utan Bowie.

      Blackstar fullkomligt sjuder av död och ångest, men är gjord med sådan värdighet och stil att David Bowie aldrig riktigt kommer att försvinna ur universum; tvärtom kommer Bowies sista svansånger att eka långt in i evigheten och detta album markerar den odödliga konstnärens själ. Vila i frid, Major Tom.

      '*•.¸.•*'moviefreaks magiska julkalender (3)¸.•*'*•.¸

      HQ