Svenska
Blog

--- Korra: BOOK 4-trailer är här! ---

Rykande färsk trailer för den allra sista säsongen av Legend of Korra har anlänt. Äntligen! Kika på härligheten här nedan (spoiler-varning utfärdas):

Trailer

Först och främst: dayum! Mycket tycks förändrats sedan sist. 3 år har gått sedan Red Lotus terroriserade världen och fristaden Zaifou verkar ha militariserats ordentligt. Avatar-gänget verkar, tillsammans med luftbändarna och republiken, ha anslutit sig till metallbändarna - antagligen för att rensa upp det kritiska läget för Ba Sing Sei. Karaktärerna har skaffat sig nya, fräsiga frisyrer, mecha-dräkter och vingdräkter har tillkommit, Zelda Williams general ser som alltid väldigt lömsk ut och Korra verkar gå igenom en stor förändring i sitt liv.

Inte nog med att hon har klippt av sig sin ikoniska frissa, hon har även bytt nationalmundering och gör en svår resa som leder henne hela vägen till den legendariska Toph. Vad betyder allt detta?

Vem vet. Handlingen är fortfarande otydlig, men trailern lämnar ändå en väldigt ödesmättad känsla. Förändringarna, den hänförande animationen, den tunga stämningen och Zuckermans pampiga krigstrummor gör mig både exalterad och något nervös: något säger mig att mycket uppoffringar kommer att krävas för att återställa balansen i världen...

Vad tror ni? Vad tycker ni om trailern? Och vilka nya Varrick-upptåg hoppas ni se?

--- Korra: BOOK 4-trailer är här! ---

Legend of Knutna Nävar & Arga Blickar, säsong 4

HQ