Svenska
Blog
Ett snack med Daredevil

Ett snack med Daredevil

Det har alltid varit en dröm att närvara under film- och serieproduktioner, ända sedan jag studerade manusförfattande för ett antal år sedan. Det är ju en helt annan upplevelse att se manusblad förvandlas till verklighet, så ni kan tänka er hur exalterad jag blev Netflix bjöd in Gamereactor till en exklusiv turvisning av den brännande heta Daredevils-säsongen - och jag fick i uppdrag att resa hela vägen till New York för att träffa seriens skådespelare och utforska vad den nya säsongen har att erbjuda.

Jag reste iväg för att träffa Hell's Kitchen-invånarna redan i slutet av februari, då Beast from the East fortfarande härjade i Europa (ni kan ju ana paniken när det knappt gick tåg eller bussar till flygplatsen) och sedan min oförglömliga rundtur i Daredevil-studion har jag ruvat på en smällfet artikelserie i hela sju månader. Det var inte en lätt vänteperiod innan embargot lyfte - jag ville så gärna dela med mig av allt jag fick se och intervjuade om. Idag blev det dock äntligen dags för den första delen av tre reportageartiklar om Daredevils nya äventyr (som går att läsa här) och imorgon fortsätter djupdykningen i Hell's Kitchen.

Den tredje säsongen av Daredevil får premiär den 19 oktober hos Netflix och vill du veta mer om vad vi kan förvänta oss av den tredje Marvel-säsongen i höst - en säsong som jag är övertygad om kan bli den starkaste hittills - vet du alltså var du kan vända dig. Hur ser dina förväntningar ut på den tredje säsongen?

HQ