Svenska
Blog

De fem bästa spelen på årets E3

Skrivet av Zime den 13 juni 2013 kl 21:27

E3 2013 är snart slut. För min egen del kunde mässan inte blivit mycket bättre, då det visades mängder med spel som jag blev omåttligt sugen på.

Jag snickrade ihop en topp 5-lista.

1. The Division.
Wow. Bara wow. När en speltrailer dundrar igång och grafiken är så makalöst snygg att man är bergsäker på att den är förrenderad, och sedan visar sig vara inledningen på en in-game speldemonstration, då blir jag glad. Hur snöflingorna blåste genom luften, hur extremt detaljerade bilmodellerna och staden var. Massives nya såg fantastiskt bra ut och har genom en 5 minuter lång demonstration blivit mitt mest efterlängtade spel.

2. Battlefield 4.
Jag blev succesivt besviken på Battlefield 3. Till en början blundade jag för de missar spelet drogs med, men efterhand slog det mig att spelet faktiskt inte var lika roligt som Bad Company 2. Med Battlefield 4 ser DICE ut att få till det på riktigt igen. Förstörelsen verkar bli mer central, viktigare och häftigare än någonsin, där spelare uppmanas och belönas för att tänka utanför ramarna. Jag tror på en otroligt rolig multiplayer-fest.

3. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Ett MGS som open-world tror jag är helt rätt väg att gå. Det känns som att Kojima länge velat göra ett sådant spel, då både MGS 3 och 4 emellanåt tenderade att bli relativt fria. Det såg maffigt, massivt och völldigt snyggt ut. Sedan ser jag det faktum att Keifer Sutherland tagit över rollen som Snake bara som något positivt.

4. Mirror's Edge 2
Vi var på förhand nästan säkra på att DICE skulle visa en uppföljare till 2008 års snyggaste spel. Men ändå var det otroligt härligt att se Faith i rörelse igen, och till synes i bättre form än någonsin. När det något dygn efter utannonseringen kom fram att spelet är open-world blev jag om möjligt ännu lyckligare.

5. The Witcher 3: Wild Hunt
Jag kan lite skamset erkänna att jag faktiskt inte spelat Witcher 2, det har helt enkelt inte blivit av. Och även om det bara visades en kort trailer på Microsofts presskonferens räckte det för att få mig otroligt intresserad av dess uppföljare. Det ser så underbart inbjudande ut. Inte bara rent grafiskt, utan även spelmässigt, då de korta stridsscenerna skvallrar om ett riktigt roligt spel.


Vilket/vilka spel blev du mest sugen på?

HQ