Svenska

Att flytta till Karlstad och dess skola

Skrivet av Wolfez den 22 augusti 2011 kl 12:24

Om sanningen skall fram börjar ångesten och alla skumma känslor dyka upp då jag sakta men säkert närmar mig min nya bostad på Karlstads Universitets campus. Jag börjar liksom sakta men säkert inse att det liv som jag levt, detta nittonåriga liv börjar få sig en dramatiskt vändning.
Från att ha levt i den lilla kust staden Lysekil (Bohuslän) i hela mitt liv och verken vettat ut eller in så känns det som om jag är på väg till en ny väg mot ett mål jag ännu inte vett. Visst har jag valt att söka till Karlstad självmant. (Ämneslärare i Engelska, gymnasienivå) Och någon stans djupt nere i mig känns det rätt men jag kan ändå inte undkomma känslan av panik och ångest.
Det kommer att bli ett nytt liv jajjemen serru, men samtidigt är jag väll lite av en så kallad pussy i detta fallet. Men visst tiden får avgöra om det kommer att bli något för mig eller om längtan efter det salta havet och lilla Lysekils kommer att bli förstarkt. Men har jag allt köpt kurslittratur för 6000kr (SNYFT!!) så skall jag i alla fall göra mitt bästa.

Ha det gött!
MVH Wolfez

HQ