Svenska

Årets bästa månad är här

Skrivet av WiiDude den 1 juni 2010 kl 16:58

Det känns som att jag har väntat i en evighet, men nu är det juni och det är bara tio dagar kvar till årets mest efterlängtade spel är här. Jag syftar självklart på Super Mario Galaxy 2.

Super Mario Galaxy är ett av mina absoluta favoritspel. Jag har tagit alla stjärnor tre gånger och jag älskar allt med det. Det här innebär självklart att jag är otroligt hypad inför uppföljaren.

När spelet först utannonserades på E3 förra året så höll jag på att trilla av stolen. Jag hade absolut inte förväntat mig en uppföljare till SMG. Efter att ha sett trailern blev jag genast riktigt hypad, men jag trodde inte att det skulle kunna bli bättre än föregångaren, då det är så fantastiskt. Efter att ha läst recensioner, sett bilder och filmer så verkar jag dock ha haft fel. Super Mario Galaxy 2 ser ut att vara ännu bättre, något jag inte trodde var möjligt efter att ha spelet SMG.

Så jag sitter här nu, galet hypad, och väntar på 11:e juni, dagen då jag återigen kommer att bege mig till galaxen med Mario. Spelet som säkerligen kommer att göra juni till årets största och bästa månad. Inte nog med det, bara några dagar efter spelet har släppts så drar E3 igång, där vi kommer att få se nya Zelda till Wii, 3DS och mycket annat.

Årets bästa månad är här

HYPE!

HQ