Svenska

Faaaaaaaaan!!!!

Skrivet av Vigaren den 2 oktober 2007 kl 20:12

Nu ska jag berätta om min höstragedi. En rast var jag och mina polare hemma hos mig. När vi skulle gå laddade Company of Heroes as segt så vi skulle bli försenade. Så när skrivbordet kom upp(men inte riktigt laddat klart) så stängde jag av på strömbrytaren. Sen när jag skulle starta datorn igen så var det ett fel med Windows och det fanns flera alternativ att välja. "Starta windows normalt" o.sv. Efter en dag så frågade jag min datorkunnige granne Peter som har fått smeknamnet Oraklet i min familj för han är så kunnig. Han började hålla på och knappa, och efter ett tag så löd han ord: Ajajaj!


Min hårddisk har krascat. Fan!!! Allt som jag har jobbat på i 1 och ½ år går upp i rök. Datorn håller nu på att "Formaterar" och då försvinner tydligen allt som jag har sparat. Inte bara spel, filmer och andra grejer så försvinner min älskvärda bild-dokumentation. Med min mobil har jag öst med kort för att dokumentera allt som händer för trevliga tillbakablickar i framtiden. Nu är allt borta. Puttsväck. Inget ät kvar. Nada. + att jag kommer hem från en usel skoldag. Inte bara allt detta utan minnet av en betydelsefull del av mitt liv

Nästa gång jag ska spela mitt ett av mina favoritspel Day of Defeat så måste jag ladda om alla banor, alla sparade Severs och när jag ska köra alla andra singelplayer spel som t.ex Half-life 2 så får jag börja om.


Jävla skitFan. Varför jag?!?!

HQ