Svenska
Bungie har ett fenomen på sin meritlista

Bungie har ett fenomen på sin meritlista

Skrivet av Vigaren den 21 september 2007 kl 20:15

Jag har inte gilllat Halo-serierna så mycket.....(det kanske beror på att jag alldrig har haft en Xbox) Visst, jag har spelat det hos några kompisar nån gång, men......Endag då jag fick gamereactor under sommaren 07 så var det en artikel av Mäki som hette "Halo ett fenomen" tror jag. Förbaskat välskriven artikel asså, helt grym, jag fick reda på allt som jag skule ha viljat veta. Jag kan inte riktigt halndlingen så bra men jag vill skaffa Halo till min Pc. Petter recencerade ju Halo 2 till Pc fast då måste man ju ha Vista. FAN! Men nu två dagar innan Halo 3 recentionen släpps på GR sprängs jag av förväntningar! Nu finns det 5 spel jag längtar as mycket efter:


1. Crysis
2.Halo3
3.Portal
4.Team fortress 2
5.Half-life Episode 3

En annan sak är att väldigt många har som bild på GR nått från Halo. När jag skrev denna text så hadde jag en Avatar på Master Chief, som dansar. Sen ser jag massa andra bilder på Master Chief. Sen idag kommer det en nyhet på Gr där dom säger att Halo 3 recentionen kommer om två dagar.


Citerar Virre: "Det här är nog första gången nu gör en nyhet om en recension. Nu förstår alla hur stort Halo 3 verkligen är..

Det har jag just insett. Och som Jonas Mäki säger i sin blogg:

"Det har lett till en något märklig situation där Halo är Xbox och Xbox är Halo på ett sätt som saknar motstycke i konsolhistorien. Microsoft har låtit Bungie komma med synpunkter om hur handkontrollen ska designas för att Halo ska fungera optimalt, Bungie har kommit med synpunkter på hårdvaran när den konstruerades med Halo i åtanke och Xbox Live är helt byggt kring vad Bungie vill ha i Halo."

Gud var stort Halo är. Det är ett Fenomen

HQ