Svenska
Blog

GOTY 2015 Spel - Plats 4

Skrivet av Varpire den 30 december 2015 kl 19:56

Spelåret 2015 är äntligen över och själv kan man inte säga något annat, än att det har varit riktigt bra. Jämfört med 2014 som kantades av trasiga spel, så har vi fått mindre av den varan i år. Men även remaster trenden har fortsatt det här året med och det har även varit mycket besvikelser samtidigt.

Men samtidigt som vi blickar framemot det kommande spelåret 2016 som ser riktigt bra ut med, så vill jag först kora dem fem bästa spelen från 2015.

4. Star Wars Battlefront

Ett av dem hetaste spelen på förhand i år, var Star Wars: Battlefront. Båda föregångarna har fått en stor fanbase, så det var inte så konstigt att peppen var hög. Många fans förväntade sig också att det skulle vara som dem gamla Battlefront spelen, gjorde att de flesta blev besvikna på detta.

Planeterna ifrån original trilogin som Hoth, Endor och Tatooine har aldrig sett bättre ut och det är som om dem är tagna direkt ifrån filmerna. Även Star Wars känslan var också intakt. DICE vet hur man gör riktigt bra ljud och Battlefront är inget undantag. Både grafiken och ljudet gör att det känns som om man är med i filmerna.

Många spelare klagade att det var väldigt casual, men det brydde jag mig inte direkt om. En annan sak var att det saknades innehåll i det med, som kommer nästa år som DLC i ett Season Pass. Jag kan hålla med om att 500 kr känns mycket för fyra DLC paket, som borde ha varit med i spelet från början.

Det är här ett av dem bästa multiplayerspelen jag har spelat den här generationen tillsammans med Titanfall. En solklar rekommendation för alla Star Wars fans där ute.

GOTY 2015 Spel - Plats 4

HQ