Svenska
Blog
Jag vet inte vad jag ska skriva.

Jag vet inte vad jag ska skriva.

Skrivet av Tom 2mat den 17 maj 2012 kl 19:19

Men jag tänker skriva ändå. En liten aning har jag ju trots allt, annars skulle ingen text komma fram överhuvudtaget.

Det har nu gått två minuter och jag kommer inte på något. Så varför skriver jag? För jag tyckte det var på tiden. Jag har inte skrivet en blogg på ett bra tag nu. Och jag ville skriva av mig. Om något.

Visste ni att dinosaurier är asnajs? Dinosaurier är typ det bästa som funnits... finns. Dinosaurier finns. Fåglar är dinosaurier. Fåglar finns. alltså finns dinosaurier, fortfarande. det är en rätt ball tanke. Även om du aldrig kommer få sen T Rex.

Halo är asnjas, också. Halo är typ det bästa som finns. Nästan, då. Det är kul, och så. Halo 4 kommer bli kul det med. Hoppas jag. Hoppas nog väldigt många. Om Halo 4 inte blir bra så är det droppen för många. Men så var det även med Halo 2, 3, ODST, och Reach. Så vem vet. Vem bryr sig. Halo 4 kommer nog bli bra. Det ser ut att bli bra.

Mat, det är gott. Men bara när den är god. Såklart. Men god mat finns det som tur är gott om. Man kan vara garanterad god mat om man gör den själv... säger vi. För vissa människor kan ju inte laga mat för 15 öre. Jag kan laga en del maträtter. Hamburgare till exempel. Det även innan Petter inspirerade säkert hundratals människor. Så jag är ju värsta hipstern, ju. Haha.

Jag lyssnar på musik just nu. Musik från ett TV-program om dinosaurier. Jag gillar dinosaurier. Vet det vet ni ju, om ni inte har skippat i texten eller har ett dåligt minne. Det är bra musik. Musik utan text, dvs instrumental musik, är nog också bland det bästa som finns. Det är då instrumenten verkligen tar talan och berättar om allt mellan himmel och jord... och mer därtill. En text kan tolkas på många sätt, visst, men bara på många sätt. Toner kan tolkas in i oändlighetens slut. Det finns ingen gräns för vad en melodi kan skapa för bilder inne i en människas huvud. Eller, så vill man ju gärna tänka i alla fall.

Jag gillar att rita. Det vet kanske en del av er redan. Jag ritar en del. Ofta i Paint. Det är ett kul program. Allting blir sådär fultsnyggt, på ett jättebra sätt. Som typ min avatar. Jag tror nog att den skulle kunna bli "vackrare" om den gjordes i ett program med fler häftiga funktioner och grejor. Men jag gillar't såhär.

Pringles är verkligen inte speciellt goda chips. Min kompis lämnade kvar ett par stycken här sedan sist. Jag äter på dem, fastän de inte är speciellt goda. Once you pop you can't stop. Jävla beroendeframkallande mjöl.

Jag vill inte heta Tom 2mat. Jag önskar att jag fortfarande hette Tom Tomat. Jag önskar att jag fortfarande hade kvar alla mina gamla bloggar på denna profil. Jag önskar att jag inte så mycket. Jag önskar att jag gjorde något vettigt någon gång. Jag önskar att jag bara kunde göra något bara. Och det kan jag ju, egentligen. Men... palla. Det är så mycket skönare att inte göra något.

Ibland önskar jag att jag vore kär, också. För det har jag inte varit på väldigt länge. Ibland har jag trott att jag har varit kär, men det har dessvärre bara varit lyckoönskade. Som om min hjärna tycker synd om mig men samtidigt ska spela mig ett spratt. Det är elakt.

Nu jävlar ska jag spela lite Katawa Shoujo. Det är ett ganska najs "spel". Jag har fortfarande en karaktär kvar att klara det med. Så det ska jag göra. Och sedan vet jag inte vad. Kolla om jag fått några kommentarer. Om jag har det, då blir jag glad. Ibland vill man ha lite förstärkning, vad det än består av.

Tack för din tid, även om du inte kommenterar, och förlåt för alla felstavningar, om det är några, jag har inte tittat.

yfw reading this:

HQ