Svenska
Blog

0,4 millimeter

Skrivet av The Vision den 17 december 2013 kl 22:28

Jag hade aldrig något skal till min iPhone 4, den blev för tjock, för oskön, och värst av allt så blev den ful. Otroligt nog höll den dock i över två år utan en skråma, tills jag på en och samma vecka tappade den 3 gånger på samma kullerstensgata. Tusen bitar kunde jag räkna till, typ, och titt som tätt föll bitar av och gjorde telefonen ännu fulare än vad den redan var. Telefoner med sprucken skärm, okej, men telefoner som ser ut att ha legat under en ångvält är respektlöst mot sig själv och sin image.

När jag då införskaffade en 5s så kände jag att den förtjänade ett skal. Jag ville dock inte ha någon ful hårdplast eller någon skinnficka, utan jag ville ha ett svart skinnskal för baksidan. Länge fick jag leta och inte hittade jag annat än skal som gjorde min telefon tjockare med än halv centimeter. Känslan av att först hålla i en tunn och blank telefon till att hålla något som mer påminde mig om min gamla telefon, fast längre, var värdelös. Jag sket i att leta. Jag ville inte ha något skal. Blev den skadad så fick den bli det.

Bara någon dag senare fick jag dock tipset om Happy Plugs och deras rekordtunna skal. Jag går in på hemsidan, kikar lite, ser priset på 199kr samt gratis frakt och klickar hem skalet direkt. Ett par dagar senare anländer det hem i brevlådan och det sitter som en smäck på telefonen. Den blev 0,4 mm tjockare. Det är inte ens en halv millimeter! Nog lär den inte skydda framsidan mot ett fall på kullersten men jag kan i varje fall slänga och släpa med telefonen på ytor som jag annars aldrig hade gjort. Dessutom måste jag medge att den är snygg!

Känner ni precis som jag angående tjocka skal, testa Happy Plugs! Finns i alla färger och är dessutom billigare än de flesta skal därute.

happyplugs.se

0,4 millimeter

HQ