Svenska
Två grymma filmer (plus fråga)

Två grymma filmer (plus fråga)

Jag var på MediaMarkt här i Västerås tillsammans med min kompis Gamer94 häromdagen och införskaffade ett par nya Blu-Ray filmer.

Det blev två helt olika typer av filmer, nämligen den toppenbelönade sci-fi filmen District 9 och familjefilmen Up. Jag har en så länge bara hunnit kolla igenom Up och det jag såg var inte dåligt, en av den bästa animerade Disney-Pixar filmen jag sätt. Bilden var helt otrolig för mig som aldrig tidigare upplevt en animerad film på BD, det var nästan så att jag blåstes av stolen (egentligen låg jag ner i sängen) när jag såg den högupplösta detaljrikedomen och klarheten i bilden. Storyn var väldigt bra den också. Ja menar, hur ofta får man uppleva en story där allt kretsar kring en gammal man i ett flygande hus som försöker ta sig till Paradisfallen? Inte ofta va? Skulle jag betygsätta filmen så skulle det nog faktiskt bli en fullpoängare, 10/10!

District 9 har jag tyvärr inte hunnit se än, så jag kan inte säga så mycket om den. Jag tycker den verkar bra och den har ju fått kanonkritik också, så den borde ju vara bra. Det hoppas jag i alla fall. Till sist vill jag bara ställa en fråga, det är nämligen två spel jag vill ha men som jag inte riktigt har råd just nu med att köpa båda. Dem två som det står mellan är spelen Red Faction: Guerrilla och Just Cause 2, två sandlådespel med extrema ytor att leka runt på. Red Faction har jag sett hemma hos Gamer94 och jag tycker det verkar riktigt roligt att man kan ha sönder i stort sätt allt i hela spelet, Just Cause 2 verkar bra med alla sina fordon och olika sätt att göra häftiga stunts på, jag har även kört det första spelet och älskade det. Så ska jag köpa Red Faction Guerrilla eller Just Cause 2?

HQ