Svenska
Blog

Summering av 2012 - Spelköp

Skrivet av T-Boy den 31 december 2012 kl 18:50

Då är det inte många timmar kvar tills det gamla året är slut och det nya börjar, och då bör man väl på något sätt summera året som gått. Och på en sida som GR så finns det väl inget som passar så bra som att summera årets spelköp? När jag kollar antalet spel jag köpt under året så blir jag både överraskad och smått rädd. Jag har nämligen köpt över 30 spel. 39 stycken för att vara exakt. Jag har tidigare köpt runt 12 spel per år, och det tyckte jag då var mycket.

När jag började kolla igenom vilka spel det är jag har köpt så var Portal 2 det första som dök upp i huvudet på mig. Det och Mass Effect. Sen fortsatte jag därifrån, och hade mitt bibliotek på Steam till hjälp när minnet svek. Men trots att jag hade den listan så var det ett flertal spel som jag höll på att glömma. Både dem som jag köpt i fysiskt format (Prey bl.a.) och de som jag köpt på andra ställen än Steam.

För även om jag har köpt de flesta där (gissar mellan 75-85%) så har jag även vänt mig till andra sidor såsom GoodOldGames, där jag köpte mig de första tre spelen i Tomb Raider-serien. Några år på nacken, men minst lika bra (om inte bättre) än senare spel i serien. Jag inhandlade även Deus Ex: GOTY och Hitman: Blood Line, på sidan GreenManGaming. Två spel som jag helt missat tidigare, men som jag nu får chansen att bekanta mig med. Jag tänker inte rabbla upp fler spel nu, utan hänvisar till bilden nedan där alla mina spelköp finns med.

Ja det var min summering av mina spelköp år 2012. Jag har en hel del framför mig, då jag fortfarande inte ens har påbörjat 8 stycken av dem, och har klarat ännu färre.

Det enda att säga nu är väl Gott Nytt År!

Summering av 2012 - Spelköp

Vilka spel har du köpt i år?

HQ