Svenska

Harmonix mot Neversoft.

Guitar Hero 2 är det bästa Guitar Hero spelen, inte spelat 1:an dock, det är Harmonix som gjort 1:an och 2:an dock inte 3:an, det var Neversoft som gjorde 3:an och att gå från spel som Tony Hawk's Underground 2 till spel som Guitar Hero 3 kanske inte är det bästa dom har gjort. Harmonix har någonting som Neversoft inte har och det är bra musikaler.

Neversoft försökte imitera Harmonix genom att försöka göra ett Guitar Hero, och resultat blev inte så lyckat, samma noter i över en halv minut vilket gör att man tappar lusten att spela.

Harmonix har bra musikaler i sitt gäng som vet vad dom gör medans Neversoft har musikaler som dock inte vet vad dom gör, skillnaderna i Guitar Hero 2 och 3 är så klart spelkänslan mellan de 2 spelen och känslan skiljer sig ganska mycket.

Rock Band kommer bli grym, det är Harmonix som gör spelet, spelet kommer innehålla över 60 låtar, samt så finns det så klart tonvis med nerladdningsbara låtar, medans Guitar Hero har ca 50 låtar och för att spela de andra Guitar Hero låtarna så måste man byta spel mellan 2:an 3:an och Aerosmith medans på Rock Band så kommer man kunna lägga in sina låtar från Rock Band 1 på Hårddisken så man slipper byta skiva mellan Rock Band 1 och 2.

När Rock Band 2 kommerså kommer det finnas över 500 låtar (Rock Band 1 och Rock Band 2 tillsammans) och man kommer slippa byta skiva som sagt vilket underlättar allt och ger det ultimata Musik spelet. Samt kommer Guns N roses släppa ut en ny skiva (efter 15 år) och Rock Band 2 kommer ha en utav de låtarana "Guns N' Roses-"Shackler's Revenge"" och så kommer det ett helt Metallica album samt så kommer AC/DC för första gången låna ut sin egen musik med låten "Let There Be Rock".

Rock Band 1 släpps den 25 Juli här i Sverige (dock inte Norge, Finland eller Danmark), det tog ca 1 år för oss men nu kommer det och i den europeiska versionen kommer låtar som Die Toten Hosens låt Heir Kommt Alex samt 8 låtar till. Bara vänta på Harmonix mästerskap som släpps om 10 dagar.

Harmonix mot Neversoft.

Rock Band, kanske blir större än Guitar Hero eller kanske blir mindre men en sak är säker, Harmonix gör bra musik spel

HQ