LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      The Hobbit Trilogy Extended Edition

      The Hobbit Trilogy Extended Edition

      Skrivet av Stefan313 den 5 april 2016 kl 17:42

      Förra året i november så införskaffade jag mig trilogi boxen av The Hobbit. Extended Edition på det och det var då nånting det! Jag har alltid gillat att kolla extra scener, bakom scenerna och intervjuer med skådespelarna!
      Men dessa Extended Edition var nånting helt extra verkligen. Gillade Hobbit trilogin mer än Härskarringen trilogin och jag måste då säga att några personer på dessa team måste ha sprungit runt med en kamera 24/7 och filmat allt och alla!
      Mycket roliga och nya saker man får höra från både regissören, Peter Jackson, alla skådespelare och hur dom är på scen att jobba med. Det var väldigt roligt att se och väldigt rörande en del!

      Dom pratar om allt, visar allt och jag älskar hur dom har lagt upp det.
      Förresten, nu börjar hjärnan ta fatt min fart här. Kanske borde säga mer exakt vad Extended Edition är för dom som inte vet!
      The Hobbit Extended Edition är The Hobbit filmerna, En Oväntad Resa, Smaugs Ödemark och Femhäraslaget med en MASSA bonus material! Filmerna är på 2 cd skivor, och kan även lägga till här att det är på DVD, inte blu-ray. Hade ingen blu-ray spelare när jag köpte boxen!
      Till varje film är det 5 skivor. 2 av dom innehåller filmen men även en del bonus material på andra skivan. Dom 3 andra skivorna är bara bonusmaterial och är på 9 timmar tillsammans. Räknar man hela trilogin så är det 27 timmars extra material plus filmernas längd om man ska se dom också!
      Filmerna går också att se på med kommentarer, vilket jag inte gjort men det är väl nånting man gör i framtiden möjligen!

      27 timmars extramaterial att kolla på.... Vet inte hur lång tid det tog innan jag såg på allt men det tog sin lilla tid. Allt jag kan säga är att Peter Jackson och hela teamet med skådespelare, kamerapersoner, ljud och alla som har varit med, även dom som var extra i bakgrunden förtjänar en applåd från resten av världen!
      Så mycket dom gjorde och vad dom gick igenom lite här och där är verkligen en egen film i sig. En helt egen äventyrs thriller, drama skulle jag nog sätta dom i.

      Tänker inte avslöja nånting som händer där bakom scenerna men jag kan säga det att skådespelarna, framför allt Iac Mackellen och dom som spelade dvärgarna fick verkligen nånting att stå i när dom jobbade.
      Samtidigt som man får se hur jobbigt dom har det så ser man också hur kul dom har det när dom gör allt detta!
      Det är verkligen nånting man måste se tycker jag. Gillar man Hobbit trilogin är denna box ett måste, tycker jag!

      HQ