Svenska

Battlefield 4 Betan är ett skämt,

Så, idag är den stora dagen då alla vi som lockats av löften att få spela Battlefield 4 och buggtesta spelet kommit och vet ni vad? Spelet är så USELT optimerat att det är löjligt åt det.

När jag spelade Neverwinter Betan så spelade jag under första dagen i 4000 ping. Detta var mer spelbart än BF4 betan är för många användare idag. Dessutom är inte det här vilken beta som helst utan det är den EXKLUSIVA betan för de som köpt EA's produkter efter att de garanterat tillgång till betan innan alla andra.

I korta drag, efter beta drivrutiner för både Nvidia och AMD som sak "optimisera" BF4, så är spelet fortfarande ospelbart för många användare pga FPS drops ner till 5 - 10 frames. Så de användare som har garanterats tillgång till betan, kan därefter inte spela betan innan alla andra, utan snarare om 1 - 2 dagar då en fix förhoppningsvis kommit ut.

DÅLIGT EA. Jag hade absolut inte haft några problem med att inte kunna spela betan om det var en ÖPPEN beta för ALLA. Problemet nu är att jag har inte möjlighet att använda den produkt som utlovats av EA pga. SÅ dålig optimering att jag aldrig sett dess like. För att påvisa hur dåligt optimerat det är så kan jag bara säga. DET FÅR COLONIAL MARINES ATT SE UT SOM FUCKING CRYSIS.

Hur, vad, varför? Problemen verkar inträffa på slumpmässiga användare utan någon riktig förklaring för både Nvidia och AMD användare även efter beta drivrutinerna. Jag hade hellre sett att de iaf undersökt att spelet var SPELBART innan de släppte betan. Om den inte var det varför släppa den och inte skjuta upp den? För en annan som delvis köpte Premium till BF3 för att få BF4 betan är det här ett skämt.

När 1024x768 får framedrops på lägsta inställningarna är ytterligare bevis på att någon har missat en GROV del av alphatesten.

När jag väljer i höst mellan CoD:Ghosts och BF4, ser det i nuläget ut att bli Ghosts om inte det här skärps till.

Fy för EA...

HQ