Svenska
-Tipsa mig om bra Arcade-lir!!

-Tipsa mig om bra Arcade-lir!!

Skrivet av Sonicman den 11 maj 2013 kl 14:27

Oj, det var ett bra tag sen sist man bloggade här på siten! Tänkte inte börja dra någon "i'm back on track blogg", utan ville bara skriva en enkel hjälpblogg!

Nu är det så att jag införskaffat mig 800 microsoft points till Xbox Live, och har ingen aning om vad man ska lägga vantarna på. Har en sådan fruktansvärd beslutsångest då det kommer till olika saker och ting. Var först säker på att jag ville ha DLC till ett spel, men ändrade mig. Senaste bra köpet jag gjorde på Xbox Live då det rör sig om Arcade spel, måste nog ha varit Castle crashers som underhöll riktigt länge. Har dessutom redan sedan tidigare skaffat Sonic the hedgehog 1,2,3, Sonic & knuckles och Sonic CD, samt så äger jag Limbo och Battlefield 1943.

Det finns mängder ju av spel att välja och vraka bland, och jag vet inte riktigt om man borde satsa på två lir för 400/st eller ett för 800mp. Jag gillar lite utav varje spelgenre, så har inga större krav på det planet. Retro eller nyare, vilket som för min del. Så nu ber jag om er hjälp, fellow gamereactormedlemmar! Ge mig tips på bra lir som fallit er i smaken. Jag är övertygad om att många av er kan ett och annat om vad som är värt att inhandla!


Castle crashers, bara ett utav den stora skaran lir som går att finna på marketplace

HQ