Svenska

Ha en riktigt skön Jul!

Skrivet av Sonicman den 24 december 2011 kl 15:07

Och så har dagen kommit! Idag är det Julafton, December månadens höjdpunkt. En dag som många vuxna och barn glädjs åt. En dag då man samlas med nära och kära och har det jävligt mysigt!

Det känns härligt att Julen återigen är här! För mig känns det som att dagen knappt börjat. Julstämning är underbar, imorse klädde man äntligen granen tillsammans med familjen. Julpynt finner man överallt runtomkring i huset. Julmusik är inget som jag brukar höra på så värst mycket, föredrar att lyssna på mina vanliga favoritlåtar även under den här tiden. Det märks även tydligt här på Gamereactor att julstämning råder, måste försöka ordna ihop en julavatar innan dagens slut.. Något som sänker den suveräna julkänslan rätt mycket är ju ändå att snön inte infinner sig. Brukar ju vara otroligt mysigt när den vita julsnön finns att betrakta genom fönstret på Julafton. Men förhoppningsvis så sabbar inte det faktum att snön inte kommit alltför mycket av dagen.

Inom kort ska man väl antagligen se på Kalle ankas jul ännu en gång. Ska försöka att följa hela programet, trots att det dyker upp en handfull delar som man helt enkelt tröttnat på efter flera år. Men någonting måste man ju titta på. Riktigt kul är ju också att det visas en massa julaktiga filmer på Tv inder dem här dagarna. Fast igår skippade man julfilmerna och såg på The Lord of the Rings: Return of the king och senare Scarface. But hey, that's an exception!

Ser framemot den oerhört goda julmaten och paketöppningen också! Det ska bli spännande att få se ifall man varit snäll eller stygg i år. Hoppas att jag åtminstone får en eller två saker av de prylarna jag skrev ner på listan! Och som vanligt dyker Farmor och farfar upp och tillbringar Julen med oss, viket uppskattas rejält! Tror nog att detta helt klart blir ännu en skön Julafton att vara med om!

Och så ska jag väl självklart önska er alla här på Gr en Riktigt God Jul! Ha det trevligt och njut av allt grymt dagen har att erbjuda!

Ha en riktigt skön Jul!

God fucking Jul allihop!!

HQ