Svenska

Sweet! Sonic Generations!!

Skrivet av Sonicman den 7 november 2011 kl 18:08

Vad mer kan förgylla dagen då man kommer hem efter en riktigt lyckad praodag på Marabou. Jo, äntligen har jag fått lägga vantarna på Sonic Generations! Jag har längtat efter spelet enormt, sen jag för första gången fick nys om det. Idéen kändes egentligen rätt uppenbar, trots att man själv inte hade tänkt på det. Jag gillade konceptet rejält. Vår favvo igelkott Sonic the hedgehog löper fortare än någonsin (igen)! Men denna gång är det inte bara en Sonic, utan två! Den klassiska versionen samt den moderna. Och Sonic Generations är ju ett spel som firar hans 20:nde födelsedag. Och själva upplägget består ju av banor och bossar vi upplevt med Sonic genom hans 20 år som världens snabbaste igelkott!

Jag hade ytterst stora förväntingar på spelet. Det verkade helt fantastiskt. Grafiken såg ursnygg ut, designen var underbar, banorna såg fartfyllda och välgjorda ut och bossfighterna såg ut att vara grymma! Spelet kommer utan tvekan att överrösa mig med stora mängder nostalgi. Nostalgi som verkligen kommer att kännas bra. Trots att jag önskar att mängden banor hade varit mycket större, eftersom att jag fruktar att spelet kommer att vara alldeles för kort (i och med dem 9 banor det innefattar), så ser jag i alla fall med god min på banorna som valts in. Kanske inte alla mina absoluta favoriter, men ändå en ypperligt härlig skara! Jag tror även att spelet med tur, förmodligen kommer ha ett stort omspelningsvärde hos mig! Jag är ju trots allt ett enormt sonicfan! Musiken verkar oerhört grym! Massor med schyssta remixes på gamla jävligt sköna låtar från Sonics diverse äventyr. Förutom i banorna så finner man dessutom en hel drös med nostalgi på det planet också såklart!
Jag har ju även hört talas om att det ska släppas en Dlc bana till spelet någon tid senare. Casino night, om jag inte misstar mig. Fast jag hoppas innerligt på ytterligare dlc banor. Fast då inte uppdelade i för många packs.

Allt som allt så ser Sonic generations ut att vara en genommysig nostalgitripp med min favvo igelkott! Banorna, musiken, designen, bossarna, tempot, Sonic, allt ser bara så väldans bra ut! Jag ser verkligen framemot att få lira spelet, som ska skänka oss delar av Sonics både fantastiska respektive dåliga karriär! Den charmige igelkotten, dubbelt upp! Här ska det springas som fan! Det är väl fan inte en jävla joggingtur heller!

Sweet! Sonic Generations!!

Long time no see!

HQ