Svenska

Gears of war 3 har äntligen anlänt!

Skrivet av Sonicman den 20 september 2011 kl 16:18

Fuck yeah! Efter en lång tids väntan är den slutgiltiga delen på Marcus och gängets strid mot Locust-skiten äntligen här!

Hämtade naturligtvis ut mitt exemplar av spelet idag. Hade bokat limited edition, som skulle innehålla en del smaskiga extra prylar. Jag vart otroligt glad över att se spelet som snart skulle vara mitt. Som en ytterligare bonus, fick jag köpa Need for speed: hot pursuit för endast 99kr tillsammans med Gears of war 3 då. Jag har varit oerhört intresserad av Hot pursuit, enda sedan första gången jag hörde om det. Så det blev ett riktigt grymt kap!

Alldeles strax ska den snyggt packeterade Limited utgåvan varsamt öppnas upp. Jag har skyhöga förväntningar på den avslutande delen i trilogin! Grafiken ser löjligt vacker ut, och är utsmyckad med läckra detaljer. Gameplayen ser bara makalöst underhållande ut. Musiken lär vara episk i detta sammanhang också. Och den överdrivna macho attityden som vi älskar finns förhoppningsvis med. Och storyn ska bli oerhört intressant att få uppleva. Undra just hur den nye Carmines öde kommer att se ut. Gears of war 3 ser i sin helhet ut som ett grymt slaktkalas som ingen vill missa!

Jag ser framemot att få lira Horde 2.0 läget, som ser galet kul ut. Förbättringar har laggts till, såsom massvis med härliga fällor, bossar var tionde rond och andra nyttiga feautures. Beast mode kommer definitivt också bli spännande att få lira. Tanken på att få smiska Cog-soldater låter väldigt lockande som omväxling. Multiplayern ser fullkomligt helskön ut, och jag kommer att spendera mängder av timmar på att sparka skiten ur vänner och människor runt om i världen online.

Gears of War 3 ser som sagt ut att bjuda på ren och blodig udnerhållning i toppklass! Jag vet redan på förhand, att spelet absolut inte kommer att bli en besvikelse. Locust fanskapen ska minsann få smaka på våldsam brutalitet. Lambentsen ska naturligtvis också plågas! Lancerna ska ljuda ännu en gång! Och en jävla massa blod ska spillas!

Den avslutande striden är slutligen här! Marcus och hans galna gäng ska återigen svära, såga, skrika, bråka och kämpa in i det sista! På med bandanan, låt macho attityden glänsa, spänn dem enorma musklerna, se till att svära mycket, släpp lös din vrede och kicka igång Lancern för ännu en omgång! För Gears of War 3 har äntligen anlänt! Slakten kan börja!

Gears of war 3 har äntligen anlänt!

Get ready for the worst you fucking Locust shits!

HQ