Svenska
Jag är besviken...

Jag är besviken...

Det var bättre förr säger man... Till 90% stämmer det, mindre om det fortsätter som det gör. Jag pratar om spelkvalitet.
Visst har jag fått njuta av stortitlar som Super Smash Bros Brawl, Super Paper Mario, Super Mario Galaxy, och Little Big Planet (Har spelat det massor hos min farbror!), Men spel som Chrono Trigger och Super Mario Bros 3 går inte att göra igen. Jag vill ha gammalt spel, med "nytt allt". Det enda spelet som finns är Mega Man 9, annars finns det bara remakes på gamla spel (vilket ju är toppen!)

Mega Man 9 och Chrono Trigger var två tappra försök, som gav mej nostalgiorgasmer bara genom att se 8/16-bitars grafiken. Men 2 spel bland tusentals titlar, hur obetydligt är inte det?

Jag lever inte i det förflutna. Jag vill bara att spelmakarna ska satsa på ett bra och säkert kort; Nya spel med 8 eller 16 bitsgrafik. Det görs för få just nu. "Gå till Virtual console, ladda ner en emulator" Har jag fått höra. Men dom förstår inte mig... Det är inte samma sak.
Jag vill ha nya spel med gammal pixelgrafik.

Kan inte Nintendo göra ett nytt pixel-Mario? (Inte som "New Super Mario Bros.) utan som 3:an? Konami! Gör ett Castlevania! Square- Enix! Gör ett ny-gammalt RPG!

Åh just det ja! jag glömde... DOM ORKAR INTE MED DET!!! Allt spelmakarna tänker på är pengar. Inte vill dom tillfredsställa såna som jag? Om dom släpper ett gammalt spel i ny-form brukar det 99% av gångerna finnas olika tillägg, som dom där uppfödningsbara djuren i Chrono Trigger, eller designen på New Super Mario Bros.

Jag säger inte att tilläggen är dåliga, men dom förstör mycket av känslan att spela ett spel som man känner igen det!

Jag kritiserar inte heller dom nya spelen. Dom flesta av titlarna sparkar häst!!!11ett!
Det enda jag vill ha är ett par nya spel, i gammal tappning.

PS: Skippa kommentarer som: Du lever i det förflutna, så slipper jag sitta på min stol och ha en hel dag förstörd (som annars förstörs av en jag känner eller spelen jag har)


Bilden har jag bara för att jag blev så överraskad första gången jag såg denna gigantiska pixel-Mario när jag spela Super Paper Mario... Ah! du ljuva nostalgi...

HQ