Svenska
Å, jag är så glad!

Å, jag är så glad!

Hej och hopp alla medlemmar och comrades här på GR. Jag har saknat er, jag hoppats att åtminstone någon omtänksam själ därutte har saknat mig med. Nu är jag bara så glad, och jag ska berätta varför:

Mitt så kända Animé hade nästan helt upphört tills nyligen. Musiken har tagit upp så enorm del av mitt liv, så att jag inte kollat animé på månader. Men jag fick en shock:

Jag var mycket förväntansfull mot den nya säsongen av Full Metal Alchemist som skulle komma här i vår, eftersom den skule vara mera baserad på mangan och eftersom jag råälskar mangan, blev det ett riktigt glädjeanfall för mig när min kusin berättade att den nya säsongen låg uppe nu, med 16 avsnitt dessutom.

Så jag satte genast igång, och såg alla avsnitten på en och en halv dag. Och jag kan konstatera två saker: Den är riktigt schysst, enligt mig. Blodet sprutar i ännu större mängder än i förra Animén, storyn från mangan är där och den gör sig fenomenal. Dessutom har jag nu bestämt en sak: FMA är min absoluta favorit Manga/Animé. Det var faktiskt den absolut första animén jag fastnade för, och jag har aldrig fastnat så grovt för en sådan animé/manga förut. Jag äslakr den. Helt enkelt.

HQ