Svenska
Etnisk utrensning i forumet?

Etnisk utrensning i forumet?

Som många vet börjar allt mer medlemmar saknas. Väldit många, till och med. Det märks också att en held del medlemmar är upprörda över saken och börjar anklaga våra kära moderatorer. Vilket är i ordets fulla mening, rent av väldigt gnälligt.

Visst saknar man Sammy DogBro och Embody The Invisible. Men man kan inte klandra moderatorerna för detta faktum. De har alltid bra anledningar och vinnande argument i dessa situationer. Moderaterna har som uppgift att hålla GRs kaffebord rena och fräscha. Och då måste alla fläckar bort för att det skalla vara trevligt för nästa gäster, oavsett hur fint folket är som har lämnat dem. Och om en fin gäst lämnar kvar resterna från dagens Big Mac, när det står "plocka undan efter er" på en skylt framför, får de nöja sig med en utskällning. Så funkar det, ordningen och respekten går före vissa faktum.

Problemet är att de unga, nyfödda medlemmarna ofta inte finenr sig i detta och lämnar kvar koppen i ren protest. Moderaterna har som uppgift at städda och det sköter de bra. Jag sjävl är faktiskt positiv till en sådan här liten utrensning. Stalin gjorde en grov utrensning av det Ryska folket. Men inget gott som inte för något ont med sig: han slog tillbaks Tyskarna ända till Berlin och stoppade deras planer på östfronten.

Oavsett hur bra en medlem är, måste man tänka på en sak: alla är här värda lika mycket. Och det håller ordningen. Man skall ej reta dem som har hand om ens kontor. Man skall ej heller reta en men med en Pitbullterrier på bakgården.

Så jag ber er, alla kära medlemmar på GR: vi måste alla bidra till en god stämning på sidan. Gör ert bästa och följ sidans regler. På så sett, kanske det kommer några nya mådadsmedlemmar som är här för att stanna.

HQ