Svenska
Förlåt mig, kamrater.

Förlåt mig, kamrater.

Kamrater på sidan, alla i och utanför min vännerlista som vet om mig någorlunda, lyss till mina ord.

Som de flesta vet har jag varit väldigt lite aktiv på sidan på sista tiden. Den största anledningen jag har att skylla på i denna faktor, är min egen dator. Den har just nu gått igenom en hemsk period av installering av ett onödigt antivirus system, med resultat att den tappat surfingbrädan mitt ute på nätverkets strömförande vågor. Med andra ord, går den nu så långsamt att ingen i min familj överhuvudtaget står ut med den (denna blogg är skriven från min fars jobbdator).

Men, det är också ett annat faktum osm har tagit upp helt oerhört mycket tid från mig, nämligen musiken. På sista tiden har jag och mina kamrater lagt ner mycket fokus på att få ihop flera låtar att spela, för att förhoppningsvis få ihop ett gig som lämnar publiken med ett leende på läpparna och mig själv genomsvettig av att ha skuttat omkring i Chuck Berry och Angus Young anda på scenen. Ungefär så vart resultatet från julshowen, i vilket fall som helst.

Så, jag måste förvarna er om att ni ine kommer att se mig lika mycket på GR i en tid framöver, men en sak ska ni ha klart för er: lämnar sidan gör jag aldrig. Aldrig. Jag har påbörjat något här som jag vill avsluta på ett annorlunda sätt än det här.

Men när ni väl läser bloggen, kan jag ge er en hint vad mina nästa bloggar kommer att handla om: SS Energidrycksrecensioner!

Okej, det var allt för den här gången. Stay happy...

SS signing of....

HQ