Svenska
Blog
Optimistisk inför Resident Evil 6

Optimistisk inför Resident Evil 6

Jag har precis sett Resident Evil 6 nya trailer(lite sent, I know) och måste säga att jag är mycket mer positivt inställd än vad många här på GR och på andra forum verkar vara.

Jag förstår självfallet att det för alla som satt och spelade dem första Resident Evil spelen till psOne känner sig snuvade på en serie. Då den tagit en helt annan riktning än än hur det såg ut när det begav sig.

Jag tycker precis som dem flesta andra att Resident Evil 4 (Åh, du underbara moderna mästerverk) är starkare än Resident Evil 5. Men jag hade hur som helst väldigt kul när jag spelade Co-op på Resident Evil 5. Både i kampanjen och i mercenaries. Som var väldigt underskattat.

Och jag tror att vi får en väldigt kul kampanj med stor variation i gameplay i Resident Evil 6. Dessutom blir det kul att få spela med Leon S Kennedy igen. Sen hoppas jag också att mercenaries blir lika bra, om inte bättre än i Resident Evil 5 nu när man är lite rörligare än i tidigare spel.

Angående att man är mer rörlig i spelet, som verkar vara det folk är mest skeptiska mot, så förstår jag oron. Men är ganska säker på att Capcom ser till så att det är balanserat och att man inte kommer känna sig som någon Marcus Fenix som bara köttar ned allt i sin väg.

HQ