Svenska
Blog
Skyrim är magiskt

Skyrim är magiskt

Skrivet av Ronaldinho den 21 november 2011 kl 12:41

Sitter och kommer på mig själv med att tänka på Skyrim. För sjuttioelfte gången idag, och då har jag ändå bara varit uppe i cirka fyra timmar.

Men det är något magiskt med Skyrim, det där lilla extra i spelväg som man allt för sällan upplever med spel. Senaste gången jag kände mig lika fångad av ett spel var när Halo 3 släpptes och innan dess var det när jag trampade mot Compton på min BMX cykel i San Andreas.

Det absolut bästa med Skyrim enligt mig är att det finns så himla mycket att göra, att äventyret aldrig är detsamma för någon annan. På mitt jobb är vi fyra stycken som spelar Skyrim, och det är alltid kul att höra från dag till dag om deras diverse upptåg och episka ögonblick som dem varit med om som man själv vet att man förmodligen aldrig kommer få bevittna, för det var liksom deras moments i deras värld. Men det gör inte så mycket för jag får vara med om upplevelser som dem aldrig kommer vara med om heller.

Att Bethesda lyckats med att få Skyrim till en så pass levande värld är helt fantastiskt. Det är bara bocka och buga för att ni skänkt oss ett av tidernas bästa spel.

HQ