Svenska
Blog

Jag har en bekännelse

Skrivet av Razorboy den 2 oktober 2012 kl 20:12

Som ni ser på rubriken så har jag en bekännelse. Några av er kanske kommer ihåg min blogg "MW3 vs BF3". Ni kanske kommer ihåg att jag skrev på bloggen att BF3 var bättre än MW3 och att jag skrev varför. Några skrev på bloggen att "du borde spela spelen först innan du motiverar" har jag för mig.

Orsaken var för att jag tjuvspelade. Från 2010 till Mars 2012 närmare bestämt. Därför visste jag vilken som var den bättre. Tjuvspelningarna skedde när jag var hos några kompisar. Tjuvspelar inte längre däremot.

Under den tiden njöt jag bland annat av Co-op på zombiebanan Nacht der Untoten i Call of Duty: World at War( en av dom få CoD spelen jag gillar), Whored Mode i Saints Row: The Third, Njutit av GTA IV(en av dom bästa spel som jag spelat) och blivit skrämd i Condemned 2: Blood Shot demo. Har tjuvspelat en massa andra 16 och 18 års spel.

Jag har också tjuvspelat BF3 och MW3, och BF3 är bättre enligt mig. BF3 hade mycket bättre grafik, var mer realistisk och roligare banor. MW3 var väldigt medioker. Visst, man blev besatt av multiplayern när man först testade men sedan efter ett tag, (typ 1 vecka) så blev tråkigt. Visst, Kill Confimed och Survival mode var enligt mig kul, men det var inte mycket mer som var bra med spelet.

Jag ville bara bekänna det för er då jag tyckte det kändes fel att hålla det hemligt för er på GR. Jag tror ändå att vissa som läser den här bloggen kommer att skaka på huvudet åt mig.

HQ