Svenska
Blog

Tekniskt sätt är jag tillbaka...

Skrivet av Razorboy den 12 juli 2012 kl 22:11

Men bara tekniskt sätt. Några av er kanske har sett att jag har kommenterat på Gamereactor via mobil, (Gamereator appen för Android är avesome!) Well, det är bara kanske datorn kan bli lagad. Vi får se datorexperterna i familjen kan lösa det här. Nu när jag skriver detta så är det en lånad dator. Tack vare Android appen är jag tillbaka. Tekniskt sätt. Jag kommer att försöka vara så mycket som möjligt. Både på mobil och dator.

Jag kommer mest at vara aktiv när det gäller: nyheter, förhandstittar, recensioner (inte egna), artiklar och GRTV. Detta på mobil. På dator lär jag vara mindre aktiv. På dator kommer det oftast vara: hederligt forumsnack, bloggar och recensioner. Så ser det ut. Veckans spellåt är lagt på is just nu. På min mammas dator som jag får låna efter att jag fick virus på datorn min, får jag tyvärr inte vara på Gamereactor. Hon tror att det är virus på Gamereactor och virus är det sista hon vill ha på sin dator. Det som hon säger är ju såklart fullständigt vansinnigt.

Inget Gamereactor där alltså *suck*.

Men jag har andra goda nyheter också. Jag drar iväg på semester till antingen Piteå eller Göteborg eller något annat ställe snart. Jag har ängtligen skaffat Facebook. Varför det dröjde ända tills nu förblir osagt. Men håll i er, Now that big news is coming

JAG FÅR ÄNGTLIGEN EFTER ÅR AV TJAT, SPELA 16 ÅRS SPEL!!! (Sorry för caps lock, det är bara för att jag är så glad.)

Ni såg texten. Jag får ängtligen spela 16 års spel för morsan. Efter år av tjatande. 16 års spelet jag får köpa för henne är inget mindre än självaste Halo: Reach. Jag får köra det på ett villkor. Att jag ska köra custom game så får det bara vara med Elites. Och man får inte döda någon i Forge, bara om man är Elite. Vilket är delvis dåligt, delvis okej,. Det kan bli så att även får köpa andra 16 års spel som Halo 3, Halo 3: ODST och Need for Speed: The Run. Så länge man inte dödar människor. Vilket suger.

Det var allt.

Tekniskt sätt är jag tillbaka...

Tekniskt sätt är jag tillbaka. Om du har en Samsung, HTC eller en Sony Ericsson, ladda ner Gamereactor appen genast!

HQ