Svenska

Jag blir Youtube-kändis

Skrivet av RaZorwire den 16 januari 2012 kl 16:51

Sådär!

Efter ett långt juluppehåll och en ännu längre bloggfrånvaro är jag tillbaka i Uppsala och
tillbaka med en hel del annat också.

--------------------------------------

De som hängt lite i Starcraft II-tråden och/eller läst mitt senaste blogginlägg vet att jag gjort ett försök att lägga upp mina egna SCII-matcher (med lågmälda mumliga kommentarer) på Youtube. Uner juluppehållet hann jag bara med en enda uppdatering av Bronze League Adventures (vilket jag till min fasa upptäckte att andra Youtube-serier med liknande innehåll redan heter), men nu när jag har tillgång till lite smidigare utrustning att jobba med (Movie Maker för Windows XP gillar inte mina FRAPS-inspelningar) hoppas jag kunna bjuda på åtminstone ett eller två nya avsnitt i veckan.

Jag har också, på samma Youtube-kanal, dragit igång en Let's Play-serie av Deus Ex: Human Revolution. Varför? Nja, jag köpte spelet under jullovet och bara kände för att prata medan jag spelar det. Ge det gärna en titt om ni är intresserade, då jag (äntligen!) lyckats fixa vettig ljudvolym/kvalitet på min röst med min inte allt för avancerade mikrofon.

Youtube-kanalen hittas här:

www.youtube.com/users/punktperson

Ledsen att släppa ett sånt trist "OMG RAEKLAEM FOER MEJ"-inlägg, men jag har inte så mycket annat att säga. Jag hoppas att ni alla har haft ett bra jullov, för det har jag verkligen haft.

--------------------------------------

Jag blir Youtube-kändis

--------------------------------------


Jämtland är för övrigt hysteriskt vackert på vintern.

HQ