Svenska

Jag castar mina Starcraft II-matcher

Skrivet av RaZorwire den 8 december 2011 kl 22:51

Jag har, som jag nämnt i tidigare blogginlägg, spelat Starcraft II ganska länge. Jag var en av de få (många) lyckliga som lyckades lägga ett par luddiga tassar på en beta-nyckel, så jag har spelat av och till ända sedan våren 2010.

Jag är dock fortfarande kvar i Bronze League. (!)

Den här hösten har jag gjort ett seriöst försök att bli en bättre spelare och klättra högre i rankingen. En del i den satsningen är att lägga ut mina egna ladder-matcher, med kommentarer, på Youtube. Tanken är att folk som orkar/vill/törs/har lust ska bli så förskräckta av min brist på spelkänsla att de ska vilja banka lite vett i mig/lämna kommentarer med konstruktiv kritik som hjälper mig att spela bättre.

Låter det hysteriskt ointressant? Ok, det kan jag inte klandra dig för att du tycker. Men de som orkar får gärna kolla på det lilla introt jag snickrade ihop i alla fall; det är bara 2.40 långt och jag blev rätt nöjd med det.

http://www.youtube.com/watch?v=ISzLUbMysT4

De som sen också faktiskt orkar kolla på någon av matcherna får gärna lämna kommentarer med förslag på förbättringar (inte bara på hur jag spelar utan också på hur jag castar). Tycker du att det är fruktansvärt ointressant att titta på får du gärna säga det också, så kan jag hitta på något annat att göra på min fritid. Typ...samla ludd. Eller slå ned pensionärer ute på stan.

Det var väl egentligen bara det jag ville säga. Ha det bra, och tack för mig.

Jag castar mina Starcraft II-matcher

Snart är det jul, och DÅ JÄVLAR ÅKER MÖSSAN PÅ.

HQ