Svenska
Blog

Sämsta BF tipset hittills.

Skrivet av Prey den 27 november 2020 kl 02:23

Ja det måste väl finnas någon som tar upp dem dåliga tipsen också tänker jag. Så att någon inte går i den fällan.

Sämsta tipset eller märkligaste betygsättningen kanske jag säga kommer ifrån en av kvällsblaskorna. Var annars? Vilken av dem spelar väl egentligen roll, men dem brukar ge plustecken på sina recessioner. Hehe.

Jag scrollade igenom deras tips lite snabbt och fann mig snabbt vid tv-apparaterna. Jag är inte på jakt efter en ny, men det är kul att kolla. Vem vet om man kan övertyga frugan liksom!

Samsungs 65" QE65Q950TSTXXC 8K UHD prisas med lovorden "Topp tv från Samsung. Årets modell. Fullutrustad och med 8K-upplösning som ger ännu bättre bild.
Dem här orden följs sedan av högsta betyg. En fullträff. Mitt i prick.
Jag har inte testat tv:n själv och jag säger absolut inte att den är dålig.

MEN! När man några rader längre ner även vill tipsa om LG's 65" OLED65CX6 med orden "En LG-tv av årets modell som säljs för ungefär samma pris på flera ställen just nu. Bra tv följt av tre plustecken så blir jag förvirrad.

För av allt att döma så rekommenderas man att köpa en QLED som är dyrare och i grund och botten är en LED tv medan den andra är en OLED som bygger på en helt annan typ av teknik.
Jag är ingen expert på tv apparater, men vad jag vet så finns det ingen LED tv som slår en OLED oavsett om förstnämnda är 8K eller inte.

Hur går era åsikter här?

HQ