Svenska
Blog
Crazy-Bananas i UFC-sfären

Crazy-Bananas i UFC-sfären

Skrivet av Petter den 1 april 2020 kl 20:11

Alla som följer sporten och alla som hänger med på vad som sker inom UFC vet ju garanterat om att företaget blöder pengar (som de allra flesta) och därmed inte har för avsikt att avboka galan som ska gå den 18:e april. Jag tycker det känns knepigt, i mångt och mycket - inte minst med tanke på att det verkar som att matcherna inte får ske inom USA:s gränser på grunds av karantänkraven. Skjut upp skiten, UFC. Försena till juni, eller så. Bara att göra, kan jag känna. Hur sugen på Khabib vs Tony jag nu än är.

Det verkar i samma veva som att Khabibs utreseförbud ur Ryssland kommer att innebära att gamle Ferguson måste möta någon annan, vilket gör detta ännu mer märkligt. Alla vill se denna fight. Den har redan avbokats fyra (!) gånger. Och nu vägrar UFC att försena vilket alltså kommer att göra att det blir en femte avbokning? Herregud... Snacka om prov på uselt omdöme. ESPN rapporterar nu om att det blir Justin-G eller Conor-McG som ska möta Tony istället. Snacka om skev soppa.

Ännu mer skevt är det ju att återfallsförbrytaren och prakt-rövhålet Jonny "Bones" Jones åkt fast för att ha kört bil påverkad av alkohol samt pangat pistol ut genom bilrutan. Igen! Mitt i natten. Det är alltså femte (!) gången han åker dit på något. Femte! Det har handlat om trafikförseelser, rattfylla, kokain, steroider, mer kokain, mer rattfylla, vapenbrott. Det är verkligen på tiden att UFC visar att de menar allvar här, och inte backar loozers av den här kalibern, och helt enkelt kickar karln. Kicka Jones, låt DC möta Reyes om guldskärpet.

HQ