Svenska
Blog
Min första vecka med en Nintendo Switch

Min första vecka med en Nintendo Switch

Det första som slog mig när jag fick hem konsolen var hur liten den var. Vid flera tillfällen undrade jag om allt hade kommit med i lådan. Samtidigt är det inte storleken som räknas utan vad den kan göra. Det märks dock ganska snabbt att den inte är lika kraftfull som sina konkurenter. Däremot är spelen fantastiskt välgjorda i gengäld. 

Jag har hunnit testa; Super Smash Bros: Ultimate, Luigis Mansion 3, Pokémon Shield, Mario Odyssey, Metroid: Dread och Zelda: Breath of the Wild och jag är väldigt nöjd med upplevelserna. Det märks att Nintendo fortfarande gör ungefär samma spel som de alltid har gjort. Även om de ändå är roande upplevelser och uttnytjar hårdvaran maximalt. 

Min Wii U, Wii, Gamecube, N64, SNES och NES användes flitigt innnan så förhoppningsvis möter Switch samma öde. Jag är inte helt säker på vilken konsol av de senaste som är min favorit, men jag har uppskattat min korta tid med enheten. Den är enkel, fungerar bra och tar lite utrymme. Jag är också glad att den går att spela mer som en stationär konsol utan knepiga kontrolllösningar, som med Wii. Vad tycker du om Switch som konsol?   

HQ