Svenska
Hur tänkte ni egentligen, 343? 

Hur tänkte ni egentligen, 343? 

Skrivet av PGR den 9 januari 2022 kl 09:28

Mitt första spel som jag testade via Gamepass var Halo: Infinite, men efter att ha gett det några timmar så kände ja att jag ville spela igenom Halo 5: Guardians först. Inte konstig i sig, då jag inte spelat Halo sen just Halo 4, alltså blev Halo 5 en naturligt fortsättning på min Halo-resa. 

Efter att ha spelat igenom Halo 5: Guardians, så kan jag konstatera att det knappt känns som ”Halo”. Det verkar snarare som 343-studios har tagit en stor dos inspiration från Call of Duty (COD), genom att du rör dig snabbare och striderna levereras i ett högre tempo än i tidigare delar. Hela utformningen andas verkligen COD, men varför? Om jag vill spela ett strömlinjeformad FPS så väljer jag givetvis COD och inte Halo? Eller hur? 

Nu blir det något bättre efter halva äventyret, men det ska ändå bli skönt att gå tillbaka till Halo: Infinite. Det började så lovande, och till skillnad mot Halo 5 så hade det den rätta ”Halo-känslan”. Men nu vill jag veta vad ni tycker om Halo 5: Guardians? Håller ni med om kritiken? 

HQ