Svenska

Street Fighter V: Champion Edition

Skrivet av Offbeat den 18 november 2019 kl 12:50

Ska väl börja med det uppenbara, NEJ du behöver inte köpa CE om du redan har SFV, balans och speltillägg får man gratis om man redan har femman. Men köper man/uppgraderar till CE får man 40 karaktärer och över 200 dräkter med, så det blir en ganska bra startpunkt om man får för sig att man vill spela street fighter.

Men ja, efter NA-Regionals så avtäcktes nästa utgåva av SFV, med nygamlingen Gill från SF3-serien.. vilket var lite av ett sömnpiller för egen del, aldrig vart intresserad av kalsongsmurfen.

Det som däremot intresserar mig är alla balansuppdateringar, nya attacker och sådant de verkar kräma ner i lådan, nya V-skills för alla är aldrig fel och förhoppningsvis ger de ny energi till några av de lite sämre karaktärerna i spelet (Alex, looking at you)

Men ja, lite hype blev jag allt, trots det ganska svala intresset jag har för femman.. jag gillar spelet men jag hade aldrig samma energi för det som jag hade för fyran. Men det blir nog ett köp ändå, jag ligger lite efter i säsongspacken så om jag köper uppgraderingen kommer jag ikapp ändå.

Som så många gånger innan.. Capcom, plånboken ligger på bordet, ta vad ni vill ha >_>

HQ