Svenska

Critical Role dödsmördar Kickstarter

Skrivet av Offbeat den 6 mars 2019 kl 21:42

Ifall folk inte vet, Critical Role är något så annorlunda som en livesänd Dungeons and Dragons-kampanj, ledd och spelad av några av världens bästa voice actors som ni alla nästan måste ha hört.

Dungeon-master Matt "McCree" Mercer från overwatch och, en hel hög med animes och andra spel

Laura 'Chun Li/Jaina' Bailey, hennes man Travis 'Guile' Willingham, Liam 'Illidan' O'brien. Ashley 'Ellie(last of us)' Johnson.. Sam Regal, Taliesen Jaffe, Marisha Ray. Alla har vart med i både en eller två storproduktioner inom spelbranchen, samt en hel hög med animerade projekt.. Hursom, de spelar Dungeons and Dragons live, och har gjort det i ett flertal år nu.. och, nyligen startade de en Kickstarter för de ville få till en animerad film.. första målet var 750.000 dollar, de räknade med att det skulle ta ett tag. 45 dagars kampanj för att se hur det går.


Tog en timme.
Nu, 2 dagar senare. 5 miljoner dollar. och det växer än. De har fått in dubbla beloppet de hade som Max


https://www.youtube.com/watch?v=oAF2ZNcYBok&feature=youtu.be

Vad vill jag ha sagt med det här? Gillar ni D&D, roliga människor.. kolla in dem, jag är fast sen ett år tillbaka eller så, och de har även fått mig att leta upp D&D-spel online, och jag har mer kul än jag haft på länge. Det är inte för alla, men ja.. lite kärlek får man sprida. Ha de ^^

HQ