Svenska
Blog

Inköpt: Reidfords Portal 2 poster

Skrivet av Odane den 15 juli 2011 kl 11:48

Nu har den anlänt! Tristan Reidfords helt fantastiska Portal 2 poster som enbart trycks upp i 200 exemplar. I månader har jag väntat och legat beredd på den dag då postern faktiskt skulle dyka upp i Valves online affär. I förrgår kom den upp i affären och jag var blixtsnabb. Det var ingen billig pryl heller. För att få den hitskeppad och signerad av herr Reidford själv var jag tvungen att betala lite över 150$ inräknat tullavgift mm. Dock är det knappast några pengar för en pryl som denna. Postern är 24x36 tum, cirka 60x90cm vilket motsvarar standard storlek på posters. Pappret är av underbar kvalité och trycket rikt på detaljer. Mitt exemplar har nr 95 och den kommer nu hänga brevid de andra tavlorna i min växande kolletion av speltryckstavlor och posters.

Jäkligt stort beröm till DHL. Från Cincinnati USA till min dörr i Norrköping på knappt 50 timmar. Det kallar jag snabba bud. :)

Inköpt: Reidfords Portal 2 poster

På bilden ser man karaktären Chell i ett klassiskt 70-tals motiv med GlaDoS, Wheatly, de två Co-Op bottarna samt en massa andra godsaker från spelets story

HQ