Svenska
Blog

Inser inte folk hur magisk Iphone 5 är?

Det brukar inte vara något problem med att hitta folk som säger konstiga saker när Apple släpper en ny mobiltelefon. De flesta har någon form av åsikt och mindre genomtänkt kommentarer flyger till och höger och vänster från alla möjliga läger. Allt prat kring lanseringen av Iphone 5 har såklart inte varit något undantag.

Det jag ställer mig mest frågande till är dock inte de som ifrågasätter just diskussionen kring Iphone 5. Utan de som ifrågasätter smartphones-diskussionen överhuvudtaget. De som ifrågasätter smartphones överhuvudtaget. De som inte inser hur otroligt magiska smartphones egentligen är.

Jag skulle vilja hävda att ens tillvaro förbättras oavsett var man befinner sig ifall man har en smartphone. Spelar liksom ingen roll om du är ett gatubarn eller en rik gammal gubbe. Du kommer ha tillgång till 99% av världens information oavsett (i princip) var du befinner dig.

Placera dig i vilket sekel (om vi leker med tanken att mobilnätet också skulle vara uppe) som helst med en smartphone i handen och du kommer vara en magiker. Så Iphone 5 är magisk. Folk springer runt med trollstavar i fickorna och alldeles för många viftar bort det som en onödig pryl. Vifta med en Iphone 5 (aka trollstaven) istället!

Inser inte folk hur magisk Iphone 5 är?

2000-talets trollstav.

HQ