Svenska
Blog

// Tips på apps perhaps? - ZOMBIES, RUN!

// Tips på apps perhaps? - ZOMBIES, RUN!

Zombies, run! är en app till Iphone (och Android, tror jag) som kostar runt femtiolappen och kombinerar löpning med zombies. Allting börjar med att man sitter i en helikopter som blir nedskjuten, du är den enda som överlever kraschen. Du blir då kontaktad över radion (hörlurarna) och får instruktioner om att springa mot den befästning som ligger i närheten.

Börjar du då inte springa kommer du bli attackerad av zombies. Och appen håller koll på hur du springer via GPS. Så ökar du inte tempot när de närmar sig, så riskerar du att tappa alla de förnödenheter du samlat på dig på vägen. De föremålen behövs också för att du ska släppas in i vad som verkar vara det enda säkra stället i närheten.

Jag har bara gjort ett par uppdrag ännu, men det verkar finnas en rätt intressant handling där du får rollen som en "runner" åt det lilla samhället efter att ha bevisat din förmåga att löpa ifrån zombies. Och när du inte får instruktioner över radion så spelas istället musik från Ipoden automatiskt.

Gillar ni löpning och zombies så tycker jag absolut att ni ska ge Zombies, run! en titt. Kostar förvisso en femtiolapp, men för något som faktiskt verkar rätt välproducerat och unikt så är det lätt värt det.

HQ