Svenska
Blog

Ascension

Skrivet av Newbie13 den 9 juli 2015 kl 19:37

Efter att ha virrat runt på GR i cirka tio minuter så tror jag äntligen att jag hittat knappen för att skriva en ny blog, och nu när jag hittat den så sitter den precis precis previd min lilla textruta här medan jag skriver detta, utan något större syfte. Kan den inte flytta till sidan för bloggar?
Aja, det var inte den denna blog skulle handla om. Nej nej, denna nyhet är faktiskt posetiv, om man spelar på PC det vill säga. (hoppas inte GR har skrivit om detta redan D:)
Det jag hade tänkt att informera om var ett program, eller klient, som inte är släppt än, tråkigt nog. Namnet är, som du kanske gissat, Ascension.
Så vad är Ascension? Jo, det är ett program, eller klient, som ska på något sätt föra samman Uplay, Origin, Steam och Battle.net om jag fattat det rätt. Den kommer finnas på Linux, Windows och även OSX.
Finns inte jättemycket att skriva än, och min laptops batteri håller på att dö så jag får avsluta här tyvärr, men om du är intresserad (du borde vara :p) så lägger jag en länk nedan.

Och jag får ursäkta den dåliga bilden, kunde inte hitta någon bättre (tror jag tog bort den nu idk)

http://bit.ly/projectAscention

HQ