Svenska
Blog

Behöver börja med blöja...

Skrivet av MyCreeds den 16 maj 2015 kl 07:10

Det börjar bli så fruktansvärt jobbigt nu...:(


Jag kissar på mig flera gånger om dagen nu. Det började sakta öka i takt med att det närmade sig. Mitt så otroligt efterlängtade spel. Varje gång jag blir matad med en ny trailer, bild eller nyhet är det dags igen. Datorstolen är förstörd. Soffan är förstörd. Allt är förstört.
Ändå har jag fortfarande inte mitt spel... Vad skall jag ta mig till?! Hur skall jag överleva till tisdag?!

Ja... ni gissade rätt, självklart är det Witcher 3: The Wild Hunt som får mig så kissnödig av nervositet och uppspelthet. Men jag kan inte hjälpa det... Det ser fantastiskt ut på alla sätt jag önskat mig någonsin.. typ!
Djupet - alla karaktärer som har en egen liten historia att lära sig. Alla man kan hjälpa. All yta man kan utforska. De vackra och varierade landskapen med massor av atmosfär att insupa. Alla intressanta monster. Jämföra rustningar & vapen. Göra elixir och massa magier av olika slag.... Och såhär drömmer jag vidare... varje dag... varje natt.

Ja detta kan bli så storslaget så jag aldrig någonsin går ut igen. Jag funderar på att börja inhandla allt man kan behöva för resten av livet. När jag sedan har handlat färdigt allt så är det bara till att mura igen dörren så man inte får obehagliga gäster som stör en.

Behöver börja med blöja...

"Ni skulle bara våga komma tillbaka! FÖRSVINN!"

Nu när jag inser hur otroligt överdrivet mycket hypad jag är (vilket gör mig besviken eftersom jag aldrig någonsin skulle låta mig bli hypad efter 2014 och inte minst Destiny som var värdelöst), så inser jag också att risken för besvikelse är enorm. Så jag kanske åtminstone borde ta med mig en slägga så jag kan öppna dörren igen?

Är ni hypade inför Witcher 3: The Wild Hunt? Vad skulle kunna göra er besvikna?

HQ