Svenska
Blog
Bästa spelet 2009

Bästa spelet 2009

Skrivet av Mr Bestway den 22 december 2009 kl 14:35

Ännu ett spelår har gått, så här är en lista på mina favoriter 2009.

3# Silent Hill: Homecoming
Till en början var jag tveksam, opolerad grafik och en styltig kontroll. Recensionerna var inte så posetiva de heller. Men jag gav det ett försök... när jag nådde slutet, efter många nerhuggna sjuksköterskor, så var jag säker. Silent Hill V är ett skrämmande och mycket känsloladdat spel med minnesvärda bossar. Ett sådant spel förtjänar många omspelningar.

2# Borderlands
"Det va länge sen jag spela ett co-op-spel med polarna" tänkte jag när jag gick för att köpa Borderlands. Grafiken såg ju underbar ut och löftet om några biljoner vapen lät inte helt fel det heller. Även om Gearbox inte lyckades upprätthålla alla sina tidigare löften, den fria världen kändes ganska snart instängd och vapnen ganska monotona, så var det istället co-op-upplevelsen som briljerade. Som man brukar säga: Delad glädje är fyra gånger så mycket glädje.

1# Batman: Arkham Asylum
På förhand såg det ut som vilket annat licensspel som helst, men jag hade fel. Oj, så fel jag hade! I Batman: Arkham Asylum finns lite av allt som jag älskar: pussel, action, skräck, humor och tajta trikåer. Rocksteady Studios lyckades med Batman: Arkham Asylum ge oss det mest varierade och välberättade spelen under hela året. Jag kapitulerar...

HQ