Svenska
Blog
Bästa spelet 2008

Bästa spelet 2008

Skrivet av Mr Bestway den 15 december 2008 kl 19:00

Voilà! Här är en liten lista på de spel som jag tyckte var bäst 2008.

3# Condemned 2: Bloodshot
Uppföljaren till ett av Xbox 360 bästa spel och mina förväntningar var såklart skyhöga, lika så min oro. Men jag behövde inte vara orolig för Condemned 2 tog allt det som var så himla bra med ettan och utvecklade det. Monolith kan sitt jobb och tvåan blev en värdig uppföljare. Ethan Thomas är bara för tuff och skäggig!

2# Braid
Plötsligt fanns det bara där, Trial Game - Braid. Så det var väl bara att fixa till frisyren och gå för att köpa sig några nya Microsoft Points, och det är inte ett beslut jag ångrar. Braid är precis så vackert som alla säger att det är och pusslen är så smarta att man storknar. Braid är även så känslomässigt laddat att jag nästan gråter, både med glädje och med sorg.
.neleps-oiraM llit gninllyh rabrednu nE

1# Dead Space
Folk har sagt det förut, så jag säger det igen:
Vad får man om man korsar Resident Evil 4 med Doom 3?
Svar: Dead Space.
En häftigt berättad histora om gruvskeppet USG Ishimura där EA lyckades med allt; grafiken, tekniken, musiken och mekaniken. Det bästa spelet i år och ett av de bästa spelen någonsin. Underbart. Fantastiskt. Isaac Clarke har också den coolaste rymddräkten sedan Master Chief.

Årets besvikelse - Gears of War 2
Det är inte så att Gears of War 2 är ett dåligt spel, men en tvåa som la nästan all sin energi på knölig bilåkning, tråkig Reaver-flygning och många fiendefattiga inomhusbanor kan bara inte vara bättre än ettan som var både Bigger, Better och mer Badass.
Och var är min Berserker!?

HQ