Svenska
Härliga Lakritspizzor #2

Härliga Lakritspizzor #2

Skrivet av Mc Gregor den 11 april 2012 kl 20:28

Nya inköp, mindre pengar, mer ångest, mer inköp...
:P
Men det är ju påsklov så man får ju unna sig detta tycker jag. Dessutom är det ju sommar om en månad och då blir det mycket cash. Och pengar är till för att spenderas. Prioriterat på fräsiga skivor.

Två skivor hade anlänt till min favorit-skivbutik i Stockholm, efter att Repulsive Records tyvärr stängt ned för c:a ett och ett halvt år. Jag låter det vara osagt om vilken det är, då de som är insatta säkert är medvetna om detta.
Den tredje blev inköpet från Konserten i fredags med Om. Härligt meditativ stoner kan man ju säga, vilket inte bara var intressant att lyssna på, utan även gav upphov till en ganska skum men underbar live-upplevelse.

De andra, Cherry Choke - A night in the arms of venus leads to a lifetime on Mercury, en slags intensiv psykadelisk rock. Även Sabbath Assembly - Restored to one, som är en skiva med låtar från The Process Church of The Final Judgment, lite 70-tal, lite kristligt ostiga orglar och inte minst en Jex Thoth, som nog måste vara en utav de bästa kvinnliga sångerskor jag vet om för tillfället inom de genrer jag lyssnar på.

Härliga grejer minst sagt.

HQ