Svenska
En del tuffa achievements

En del tuffa achievements

Skrivet av Mattenator den 20 februari 2008 kl 23:56

Ah, dessa ljuvliga achievements. Denna generations bästa nyhet enligt min mening. Har fått min lista över oklarade spel att sjunka väldigt mycket jämfört med förra generationen då jag kunde ha en hel hög oklarade spel. I like them alot helt enkelt!

Och ger det inte en liten extra känsla av värmande glädje när man lyckas kamma hem någon som är lite extra svår? Här har jag några självupplevda exempel som har fått mig att jubla okontrollerat av lycka.

Insane Difficulty Complete (GUN): Trummade på ganska bra fram tills den idiotiska sista banan där man skulle knuffa en kanon med värdelöst sikte längst en räls där Headshotpatrullen hade årsmöte. Fick åla fram millimeter efter millimeter om och om igen.

Ultimate (UMK 3): Vinn en turnering? Borde inte vara så svårt. Vem är det där? En alldeles för solbränd hästman. *30 minuter av hästlevererat tokspö* Ojdå, det var ganska svårt. Men den här lönnfeta gubben i hockeymask borde inte vara så svårt iaf. *1 timme av hårslitande* ARGH, finally!

Chain of Jewels & The Mother Lode (Puzzle fighter): Två achievements som verkligen kräver den perfekta omgången block. Och antingen är datorn för kass och hinner förlora just innan man är klar eller för duktig och förstör det hela.

Silver in Survival (DoA 4): 50 vinster i Survival alltså. Lyckas ta mig upp till 48 två gånger och var nästan utom mig av förtvivlan. Tills den magiska omgången då jag kom upp till 52. Att det sedan finns achievements för 80 och 100 vinster ignorerar jag för stunden.

True Elite (Burnout Revenge): Tog en hel sommar av sporadiskt spelande att klara. Värst är helt klart alla dessa lopp som man måste köra på omänskliga tider. Minns ett lopp som man skulle klara på, låt säga 1:30. Klockade till slut in på 1:30, exakt på tusendelen. Men nej det dög tydligen inte, snabbare ska det gå! Jippi!

Completed Act 5 on Insane (GoW): Körde igenom Insane ensam och det enda riktigt svåra stället var i slutet av tågvagnarna när jättegräshopporna anföll. Datorstyrda Dom stod stilla som ett fån utan att hjälpa till och jag blev ideligen mosad av dynamitbestyckade pilar. Höll på att göra mig tokig.

HQ