Svenska
Blog

På återseende!

Heya nerds, long time no see!

Wow! Jag kan knappt fatta att det i dagarna gått 9 (nio!) år sedan jag blev en del av Sveriges bästa spelredaktion. Nio år sedan Pettah, Jonaz och boysen gav en uppkäftig, omogen och femfaldigt tidigare bannad forummedlem chansen att skriva om TV-spel. Nio år sedan en dröm gick i uppfyllelse, men hela 15 år sedan jag aktiverade mitt konto här på siten för första gången. Och idag tar resan slut för min del. Idag tackar jag för mig och för att jag fått dela så många fantastiska minnen med er alla. Bittersweet, så det heter duga.

Och nej, jag har knappast varit den ihärdigaste av skribenter de senaste tre-eller-så åren. Jag har sjungit på refrängen ett bra tag nu, men även när jag varit frånvarande har jag burit med mig en del av GR i hjärtat. De senaste 9 åren har nämligen varit de bästa i mitt liv, och även om jag har fler faktorer än GR att tacka för det så är jag stolt över att många av mina favoritstunder i livet kommer härifrån. Jag kommer aldrig glömma alla spelmässor! E3, Tokyo Game Show, Gamescon och Comic-Con. Jorden runt och tillbaka i speljournalistikens namn. Så många recensioner, så många kameraintervjuer. Så många sena kvällar vid laptopen, skrivandes på förhandstittar från andra sidan jordklotet. Så många missade deadlines - åh, herregud så många gånger jag tabbat mig (förlåt Pettah<3).

Jag kommer aldrig glömma de underbara människorna jag fått lära känna. Kimpa och Lizzie, ni är så jävla bäst. Jag kommer aldrig glömma Halo-kvällarna, när man fruktade Jonas Mäkis teamkill lika mycket som motståndarlaget. Jag kommer aldrig glömma de tusentals timmarnas nattsuddande jag gjort i Midnattsklubben, tillsammans med legendarer som Ridley, Mr Clint, Aiklund och Moviefreak. Jag kommer aldrig glömma Gamereactor-spelet vi kämpade med i år. Shit, jag insåg precis att jag har manuset kvar på datorn... vad tusan ska hända med allt det där materialet egentligen? Intresset är högst troligen 0 idag. Jag kommer aldrig glömma allt det där photoshoppandet. Så mycket icke-politiskt-korrekt photoshoppande som inte hade varit OK i dagens klimat...

Jag har hunnit med mycket här på Gamereactor, men jag har minst lika oavslutat. Så många idéer som aldrig fick se dagens ljus - men som nybliven 30-åring har jag förstått att det är så livet funkar. Att man inte riktigt kan planera allt, och att dagen endast har 24 timmar. Jag känner mig knappast klar med TV-spelsindustrin, men det är tydligt att det finns annat där ute som måste prioriteras för stunden. Så tack för mig, tack för allt! Detta är "hej då", men det är knappast "farväl".

Reqo out.

På återseende!

Vill du också skriva om TV-spel, och åka polisbilar fyllda med köttätande zombier, på mässgolv på andra sidan jordklotet? Sök då till GR-redaktionen för guds skull!

HQ